GEZOND ETEN IS PURE SMAAK

Gezond eten is eigenlijk vooral genieten. Niet alleen van lekkere gerechten, maar ook van een goed functionerende stofwisseling waardoor je lijf alle voedingsstoffen kan gebruiken om te zorgen dat jij je gezond, fit, krachtig en vrolijk voelt.

Daardoor is voedingscoaching veilig en voor iedereen:

  • voor kinderen, pubers en studenten,
  • voor vrouwen die zwanger willen worden, al zwanger zijn of moeders die borstvoeding willen geven.
  • voor mannen die hun sixpack willen onthullen en kaalheid willen voorkomen
  • en voor oudere mannen die hun buik en borsten willen indammen,
  • voor vrouwen die de zwaartekracht willen tegengaan
  • en klanten die suikervrij, veganistisch of orthomoleculair willen eten.
  • voor sporters die meer vet willen verbranden zodat je lijf nog strakker wordt

VOORDELEN

‘Het hele gezin eet heerlijk mee’
De weekschema’s maak ik op maat voor jou. Heb je een gezin, dan eten zij dus vrolijk mee. Jouw voedingsproducten per dag, en al die recepten, zijn immers ook voor hen smakelijke kost. En kijken ze liever de kat uit de boom, dan combineer je jouw schema moeiteloos met wat je normaal voor hen op tafel zet. Vaak duurt het niet lang of de hele familie doet mee.

‘Weekschema’s toegespitst op jouw lichaam en wensen’

Het gaat er niet om dat je beter eet, het gaat erom dat je eet via schema’s die zijn toegespitst op jouw lichaam, je eventuele klachten en je doel. Ik zorg dat je andere combinaties maakt, wat voor jóu werkt. Wissel daarom niet zomaar binnen je dagschema. Die zijn zo uitgekiend dat de verschillende voedingsstoffen elkaar versterken en dat je tekorten aanvult, eventueel ondersteund door natuurlijke supplementen. Kijk niet naar de hoeveelheden of de calorieën. Het belangrijkste is dat je de producten  per dag ook echt die dag binnenkrijgt. Een complete dag wisselen met een andere dag in de week, kan wél prima voor een keertje. Bijvoorbeeld wanneer je uit eten gaat of je hebt een feestje.

‘Elke stof op de juiste plek in de juiste dosering’

Het voedingsadvies leert je omschakelen naar een andere lifestyle. Als je eenmaal geniet van lekker eten én je voelt je beter, zul je niet anders meer willen. Wordt je iets te slordig in je eetpatroon, dan grijp je gewoon even terug naar je weekmenu’s. Duurzaam resultaat dus, en waarschijnlijk doet je gezin moeiteloos mee als ze eenmaal ontdekken welke lekkere dingen jij allemaal voor jezelf bereidt.

‘Vet afbreken en spieren behouden’

Voedingscoaching is ook voor als je gewicht wilt verliezen, wilt aankomen of extra spieren wilt opbouwen. Doordat je lijf voorziet van alle benodigde voedingsstoffen, behoudt je de spierkracht en kun je juist beter presteren en vet verbranden. Vooral het verdwijnen van vet tussen je organen maakt dat je snel fitter en sterker voelt en dat zie je ook!

‘Online traject ideaal op afstand’

Ik ben de voedingscoach aan huis, dus ook als je minder mobiel bent kun je terecht in één van mijn trajecten. Woon je echt ver weg, dan is online begeleiding een prima keuze. Wegen en meten laat je dan bijvoorbeeld bij je eigen sportschool doen, en ons contact verloopt dankzij mail, Skype en Whatsapp toch heel persoonlijk.

‘Ook voor jongeren en pubers’

In de pubertijd kan eten een probleem worden. Als voedingscoach kan ik jullie ondersteunen als iemand in het gezin moeite heeft met zijn of haar zelfbeeld. Je krijgt voedingsschema’s waarmee je een stralende huid krijgt, minder puistjes, een prachtige platte buik en toch volop energie. Ik ben geen arts of therapeut, maar als er verder nog geen lichamelijke klachten zijn kan ik jullie zeker helpen.

MAAK OOK GEBRUIK VAN MIJN ONWEERSTAANBARE