Het korte traject is voor iedereen die gemotiveerd, met volle inzet, voor eens en voor altijd zijn voedingspatroon wil omgooien. We pakken het rigoureus aan, stellen jouw doel vast en koersen daar recht op af.

IN 5 WEKEN VOEDINGSADVIES KRIJG JE:

  • Intake aan huis, op een tijdstip dat het jou en mij past. Leg je agenda maar klaar.
  • Vier persoonlijke bezoeken met advies en coaching. Opgeven is geen optie.
  • Vier weekschema’s met dagmenu’s speciaal voor jouw situatie. Dit keer gaat het wél passen.
  • Intensief mailverkeer zodat jij je de tijd hebt om je weekschema’s te bekijken voordat ik kom. De valkuilen tackelen we dus direct.
  • Voortgangsbesprekingen die jou motiveren; ik ben niet voor niets personal coach.
  • Vijf meet- en weegmomenten zodat we precies weten waar de winst straks zit. En die winst ga je vieren, dat kan ik je beloven!

Waar doe je het voor

Aan het eind van deze vijf weken ben jij fitter, energieker, zit je beter op gewicht én lekker in je vel. Nu ben je eindelijk fit genoeg om met goed fatsoen aan het sporten te gaan. Je hoeft je niet langer meer gefrustreerd af te vragen waarom dat vetpercentage maar niet wil zakken. Maar bovenal heb je leren genieten van gezellig en gezond eten, zodat je je niets meer hoeft te ontzeggen om jezelf een gezond leven en gezond lichaam te gunnen. Want dat is het!

HEB JE EEN BMI VAN 25 – 30?

Dan kom je wellicht in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding van je zorgverzekeraar. Informeer even naar de mogelijkheden.

Speciaal voor sporters

Sporters bij Palestra in Dokkum hebben een streepje voor. In dit sport- en gezondheidscentrum heb ik namelijk een aparte spreekkamer waar ik mijn klanten kan ontvangen. Zo kun je direct voor- of na het sporten bij mij terecht voor voedingsschema’s en kun je me gemakkelijk nog even aanschieten als er vragen zijn. Reuze handig toch?! Daarnaast heb ik nóg een kantoor, in De Sionsberg in Dokkum. Aan jou de keuze!

TWIJFEL JE?


Misschien wil jij wel een heel groot doel behalen. Je wilt bijvoorbeeld heel veel afvallen of aankomen, of je weet van jezelf dat het lang duurt voordat een nieuwe gewoonte echt is verankerd. In dat geval is het lange pakket van 10 weken misschien beter voor je.

Twijfel je juist omdat je van beide trajecten bang bent dat het zal mislukken? Bedenk dan dat je waarschijnlijk nog nooit zo’n intensief traject hebt doorlopen als mijn pakket. Door de combinatie van coaching en voeding krijg ik tot nu toe iedereen enthousiast. En op zijn einddoel! 

De prijs is afhankelijk van het pakket en jouw doelen. Laten we daarnaar kijken in het gratis intakegesprek waar ik je ook kan wijzen op de verschillen.

Oja.
We bouwen een band op samen. Daarbij is het voor mij niet meer dan logisch dan dat je ook naderhand nog eens belt of mailt om even wat te vragen. 
En wil je een echte stok achter de deur? Ik heb een leuk nazorg-pakket, vraag ernaar!