Het lange traject is voor iedereen die GROTE doelen wil bereiken. Misschien heb je extra kilo’s om weg te werken, wil je de marathon van New York lopen of weet je dat je heel wat drempels over moet voordat je je nieuwe voedingspatroon echt eigen gemaakt hebt. Ook in dit traject kom ik in principe elke week bij je thuis om te meten, te wegen en te bespreken. Ik zet je helemaal op scherp, zodat we elk subdoel en elk doel gegarandeerd bereiken. Wil je iets langzamer? Dat kan ook, we kunnen dit traject ook uitsmeren over vier maanden waarbij we sommige weekmenu’s dubbel gebruiken.   

IN 10 WEKEN VOEDINGSADVIES KRIJG JE:

  • Intake aan huis of op één van mijn kantoren, op een tijdstip dat het jou en mij past. Leg je agenda maar klaar.
  • Tien persoonlijke bezoeken met advies en coaching. Opgeven is geen optie.
  • Negen  weekschema’s met dagmenu’s speciaal voor jouw situatie. Dit keer gaat het wél passen.
  • Intensief mailverkeer zodat jij je de tijd hebt om je weekschema’s te bekijken voordat ik kom. De valkuilen tackelen we dus direct.
  • Voortgangsbesprekingen die jou motiveren; ik ben niet voor niets personal coach.
  • Negen meet- en weegmomenten zodat we precies weten wat waar verdwijnt.. en wat er voor terugkomt. Na afloop wil je nieuwe foto’s van jezelf, dat beloof ik je!

Waar doe je het voor

Aan het eind van deze 10 weken ben jij fitter, energieker, zit je beter op gewicht én lekker in je vel. We hebben twee keer zoveel tijd gehad om slechte gewoontes los te laten en goede patronen op te bouwen. Omdat je weet wat het effect is, in zowel ‘look’ als ‘feel’ hoeven we er niet bang voor te zijn dat je ooit nog terugvalt. En anders pak je gewoon je voedingsschema weer even een weekje op.

De winst is dus puur voor jezelf, jouw gezin of je kind. Wat is het je waard om je fitter, energieker en vrolijker te voelen? En om er ook zo uit te zien? Om je hele gezin, je vrienden en familie te laten meegenieten van jouw vernieuwde eetpatroon?

Nog een dikke plus: grote kans dat jouw zorgverzekeraar dit traject deels wil vergoeden: ik ben namelijk een officieel erkend behandelaar via de BGN: Bond van Gewichtsconsulten Nederland.

Kort of lang?

Bel gerust even voor overleg. De meeste klanten kiezen uiteindelijk het lange traject. Maar durf je dat niet aan, dan kunnen we altijd afspreken om klein te beginnen en eventueel uit te breiden naar het lange traject. 

Jouw rol

Ik vraag nogal wat van je. Inzet, motivatie, nieuw gedrag… ik weet het. Maar waarschijnlijk heb je dit doel niet voor niets nog niet zelf gerealiseerd. Jij moet het doen, ik help je daarbij! Heb je medische klachten of bijvoorbeeld diabetes? Dan gaat alles uiteraard alleen in overleg met je behandelend arts.

Twijfel je of mijn aanbod wel bij jou past? Snap ik. Maar hey, je zit dit niet voor niks te lezen, denk ik dan…

Of ben je bang dat dit (ook) mislukt?

Bedenk dan dat je waarschijnlijk nog nooit zo’n intensief traject hebt doorlopen als mijn pakket. Door de combinatie van coaching en voeding krijg ik tot nu toe iedereen enthousiast. En op zijn einddoel. Ik heb verschillende pakketten met verschillende prijzen. Neem contact op voor een intakegesprek, dan vertel ik je er alles over.

Oja.
We bouwen een band op samen. Daarbij is het voor mij niet meer dan logisch dan dat je ook naderhand nog eens belt of mailt om even wat te vragen. En wil je een echte stok achter de deur? Ik heb een leuk nazorg-pakket, vraag ernaar!